Je ambities achterna met één van onze MBO- of HBO opleidingen!

Jezelf ontwikkelen, geld verdienen én tegelijkertijd jouw diploma behalen!
Klinkt als een win-win situatie toch? Bij Jumbo Huibers kan het!

Werken en leren bij Jumbo Huibers betekent een opleiding volgen met een inkomen en uitzicht op een loopbaan mét doorgroeimogelijkheden. Je volgt trainingen op het gebied van o.a. leidinggeven, gesprekken voeren, teambuilding en timemanagement en je persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Mogelijkheden

Binnen Jumbo Huibers bieden wij de mogelijkheid om je MBO of HBO diploma te halen. Je gaat één dag per twee weken naar school, de rest van de week werk en leer je bij Jumbo. De lessen volg je zoveel mogelijk bij jou in de regio, met medestudenten uit de buurt die óók bij Jumbo werken. We zorgen ook voor opleiding in de praktijk. Je wordt namelijk begeleid door een collega (jouw praktijkopleider) en door een begeleider vanuit de studie. Zo kun je dus onder professionele begeleiding aan de slag met de praktijkopdrachten. Jumbo werkt samen met erkende scholen zoals NCVB-Bedrijfsopleidingen of Avans Hogeschool zodat je een geaccrediteerd diploma behaald.

Twijfel je of één van de opleidingen iets voor jou is? Of wil je een volgende stap maken of nog beter worden in je huidige functie? Wij helpen je graag. Samen met je bedrijfsleider kijk je naar jouw juiste leerpad of maak gebruik van de opleidingskeuzehulp > https://www.leukomteleren.com/story.html

Tussenjaar

Ben jij aan een nieuwe studie begonnen, maar was dit niet helemaal wat je zocht en ben je daarom tijdelijk gestopt met studeren? Heb jij een tussenjaar om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar? Twijfel je nog tussen een studie of werken? Of wil je veel werken om te gaan sparen voor een bijzondere reis? Wij zijn altijd op zoek naar jonge en enthousiaste mensen die aan de slag willen gaan bij Jumbo Huibers. Je hoeft je bij ons nooit te vervelen! Samen doen wij elke dag: ‘Alles voor de Leukste Boodschap!’ Informeer naar de mogelijkheden bij de bedrijfsleiding.

Waarom? Daarom!

7 redenen om voor een opleiding bij Jumbo Huibers te kiezen:

  1. Euro’s goedkoper: Jumbo betaalt jouw opleiding
  2. Een opleiding en ook nog geld verdienen: ideaal!
  3. Voor alle niveaus: je ontvangt een landelijk erkend MBO 2, 3, 4 of HBO diploma.
  4. De winkel is je school: je hoeft maar eens in de twee weken de schoolbanken in.
  5. Vlot opleiden: al binnen 9 maanden tot 1,5 jaar je MBO diploma behalen en binnen 2 jaar je HBO diploma.
  6. Diploma behaald? En door: je kunt na het behalen van je diploma uiteraard verder leren.
  7. Jouw werkplek staat centraal: met docenten en begeleiders die Jumbo kennen. Ook het lesmateriaal is helemaal op Jumbo afgestemd.

Wil je meer weten?

Wil je aanmelden of meer infomatie? Stuur een mail naar info@jumbohuibers.nl. Het nieuwe cursusjaar begint in september 2022.

Mocht je nog vragen hebben kun je uiteraard bij ons terecht.

Hartelijke groet,

David de Roos, Jeroen van Ee en Krystiaan van Schoonhoven

Bedrijfsleiders Jumbo Huibers

Winkels

Bruïneplein

P.W.A. Park

Petenbos

sluiten

Bruïneplein

Jumbo Huibers is een familiebedrijf sinds 1916 met drie Jumbo supermarkten in Veenendaal. Klik hier voor een verhaal en foto’s over onze historie.

Jumbo Huibers Bruïneplein vindt u in het hart van Veenendaal-Zuid aan de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat 20. Welkom in onze winkel waar we elke dag er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! U kunt online bestellen via jumbo.com en dit laten thuisbezorgen of zelf oppikken in onze drive-through in de parkeergarage van Jumbo P.W.A. Park.

Maandag
08:00 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 21:00
Zondag
Gesloten
sluiten

Petenbos

Jumbo Petenbos werd in februari 2022 door Jumbo Huibers overgenomen van Wirner van Aanholt. De winkel is goed bereikbaar vanaf beide kanten van de wijk. Parkeren is ruim beschikbaar op de parkeerplaatsen naast én achter de winkel. Elke dag doen we er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! Er is ook een PostNL punt en een slijterij aanwezig. Van harte welkom!

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
07:00 - 21:00
Zondag
13:00 - 18:00
sluiten

P.W.A. Park

Jumbo Huibers is een familiebedrijf sinds 1916 met drie Jumbo supermarkten in Veenendaal.  Klik hier voor een verhaal en foto’s over onze historie.

Jumbo Huibers P.W.A. Park is makkelijk bereikbaar via de Rondweg-West en de Zandstraat en parkeren kan makkelijk en gratis o.a. in onze eigen parkeergarage waar het altijd droog is.  Welkom in onze winkel waar we elke dag er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten, en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! U kunt online bestellen via jumbo.com en dit laten thuisbezorgen of zelf oppikken in onze drive-through in de parkeergarage.

 

 

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
07:00 - 21:00
Zondag
Gesloten