Jumbo Huibers Specials

Bij Jumbo Huibers maken we graag ruimte voor producten uit onze eigen omgeving. Ook zijn er diverse producten die we vers op de winkelvloer bereiden. Het zijn de producten waar we trots op zijn, de Jumbo Huibers Specials!

‘t Veentje Speciaalbier

In samenwerking met Stadsbrouwerij Veenendaal hebben wij een heerlijk blond biertje gebrouwen: ’T Veentje! Ontstaan vanuit het idee om een uniek biertje te hebben speciaal voor al die mensen dieVeenendaal een warm hart toe dragen!

Brood van warme bakker Ten Veen uit Bennekom

Als sinds 1980 hebben wij dagelijks vers en ambachtelijk gebakken brood van bakker Ten Veen uit Bennekom

Verse maaltijden van Gijs van de Hoef

Vanaf donderdag 1 juni start de unieke samenwerking tussen Gijs van de Hoef en Jumbo Huibers. Vanaf dat moment ligt er een vers en ambachtelijk assortiment van onze verse maaltijden, wraps, rauwkosten en soepen bij de drie vestigingen van Jumbo Huibers. U vindt de producten daar bij de verskeuken. Het assortiment bevat heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals stamppotten, oosterse maaltijden, lasagna’s en pasta’s. Ook zijn er verse wraps, rauwkosten en soepen beschikbaar.

Fruit van fruitteler van Capel uit de Betuwe

Heerlijkse Appels en Peren worden rechtstreeks vanaf de boomgaard geleverd in onze winkels door de firma van Capel. En in de zomer natuurlijk de lekkerste Hollandse Kersen!

Zuivel van boerderij ‘Kleine Hope’ uit Renswoude

Ijs- en Zuivelboerderij Kleine Hope levert de heerlijke verse vla- en yoghurt van dichtbij uit Renswoude. Ook vindt u het ambachtelijke ijs van hen in ons assortiment!

Vers gesneden vlees uit eigen slagerij

Onze slagers zorgen sinds jaar en dag in onze vestigingen aan het Bruïneplein en P.W.A. Park voor een heerlijk aanbod vers gesneden vlees bijv. heerlijke rundvleesproducten, vers gedraaid gehakt en vele andere specialiteiten. En natuurlijk de eigen grillworst die u ook vindt bij onze vestiging in het Petenbos. Heeft u een speciale wens kunt u uiteraard bij hen terecht!

Honing van Imkerij ‘de Werkbij’

In het lokale assortiment van Jumbo P.W.A. Park vindt u ook de producten van Imkerij de Werkbij. Een prachtig lokaal bedrijf. Op hun website lezen we: “Liefde voor bijen en mensen! Dat is wat we bij Imkerij de Werkbij met passie willen uitdragen. In de groothandel in Veenendaal en in onze natuurtuin in Vaassen werken mensen, die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Zij maken deel uit van ons team, samen verwerken en verpakken we de producten die de bijen ons geven.”

Bloemen en planten van Niftrik uit Ede

De firma Niftrik uit Ede verzorgd een mooi assortiment bloemen en planten voor onze winkels! En bij Jumbo P.W.A. Park kunt u met prachtige losse stelen uw eigen boeket samenstellen!

Eieren van de zorgboerderij uit Renswoude

Kent u onze lokale zorgboerderij eieren al? ?

De eieren zijn met liefde verwerkt door de mensen van de dagbesteding van zorgboerderij Groot Wagensveld in Renswoude.

Met de koop van het roze doosje kiest u voor biologisch én steunt u de projecten.

Vers belegde broodjes en pizza’s

In onze verskeukens vindt u dagelijks vers bereide belegde broodjes en pizza’s!

Winkels

Bruïneplein

P.W.A. Park

Petenbos

sluiten

Bruïneplein

Jumbo Huibers is een familiebedrijf sinds 1916 met drie Jumbo supermarkten in Veenendaal. Klik hier voor een verhaal en foto’s over onze historie.

Jumbo Huibers Bruïneplein vindt u in het hart van Veenendaal-Zuid aan de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat 20. Welkom in onze winkel waar we elke dag er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! U kunt online bestellen via jumbo.com en dit laten thuisbezorgen of zelf oppikken in onze drive-through in de parkeergarage van Jumbo P.W.A. Park.

Maandag
08:00 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 21:00
Zondag
Gesloten
sluiten

Petenbos

Jumbo Petenbos werd in februari 2022 door Jumbo Huibers overgenomen van Wirner van Aanholt. De winkel is goed bereikbaar vanaf beide kanten van de wijk. Parkeren is ruim beschikbaar op de parkeerplaatsen naast én achter de winkel. Elke dag doen we er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! Er is ook een PostNL punt en een slijterij aanwezig. Van harte welkom!

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
07:00 - 21:00
Zondag
13:00 - 18:00
sluiten

P.W.A. Park

Jumbo Huibers is een familiebedrijf sinds 1916 met drie Jumbo supermarkten in Veenendaal.  Klik hier voor een verhaal en foto’s over onze historie.

Jumbo Huibers P.W.A. Park is makkelijk bereikbaar via de Rondweg-West en de Zandstraat en parkeren kan makkelijk en gratis o.a. in onze eigen parkeergarage waar het altijd droog is.  Welkom in onze winkel waar we elke dag er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten, en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! U kunt online bestellen via jumbo.com en dit laten thuisbezorgen of zelf oppikken in onze drive-through in de parkeergarage.

 

 

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
07:00 - 21:00
Zondag
Gesloten