Supermarkt Huibers Bruïneplein B.V. gevestigd aan de Doctor Slotemaker de Bruïnestraat 20, 3904 CB Veenendaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Doctor Slotemaker de Bruïnestraat 20
3904 CB Veenendaal
0318 559 360
https://jumbohuibers.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Jumbo Huibers verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@jumbohuibers.nl  dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Jumbo Huibers verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Om het gebruik van onze website te analyseren

Geautomatiseerde besluitvorming

Jumbo Huibers neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Jumbo Huibers) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Jumbo Huibers bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

CategorieBewaartermijnReden
Persoonsgegevens2 jaarOm u te kunnen bereiken, en te informeren 
over eerder afgenomen diensten/producten
Adres7 jaarIndien u diensten bij ons heeft afgenomen 
dienen wij dit aan te kunnen tonen bij de belastingdienst
IP-adres en apparaat gegevens2 jaarOm het gebruik van onze 
website te analyseren


Delen van persoonsgegevens met derden

Jumbo Huibers verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Jumbo Huibers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Jumbo Huibers gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Jumbo Huibers gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. 

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Jumbo Jan Huibers en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@jumbohuibers.nl  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Jumbo Huibers wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Jumbo Huibers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@jumbohuibers.nl Jumbo Huibers heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Diverse platformafhankelijke beveiligingsmaatregelen.
  • Periodieke backups
  • Wij houden onze systemen up to date.
  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
  • DKIM, is de standaard die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.
Winkels
Bruïneplein

P.W.A. Park

Bruïneplein

P.W.A. Park
sluiten

Bruïneplein

Jumbo Huibers is een familiebedrijf sinds 1916 met twee Jumbo supermarkten in Veenendaal.  Klik hier voor een verhaal en foto’s over onze historie.

Jumbo Huibers Bruïneplein vindt u in het hart van Veenendaal-Zuid aan de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat 20. Welkom in onze winkel waar we elke dag er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! U kunt online bestellen via jumbo.com en dit laten thuisbezorgen of zelf oppikken in onze drive-through in de parkeergarage van Jumbo P.W.A. Park.

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 21:00
Zondag
Gesloten
sluiten

P.W.A. Park

Jumbo Huibers is een familiebedrijf sinds 1916 met twee Jumbo supermarkten in Veenendaal.  Klik hier voor een verhaal en foto’s over onze historie.

Jumbo Huibers P.W.A. Park is makkelijk bereikbaar via de Rondweg-West en de Zandstraat en parkeren kan makkelijk en gratis o.a. in onze eigen parkeergarage waar het altijd droog is.  Welkom in onze winkel waar we elke dag er alles aan doen om u een winkel te bieden met heerlijke producten, en lage prijzen waar u gezellig én vlot boodschappen doet! U kunt online bestellen via jumbo.com en dit laten thuisbezorgen of zelf oppikken in onze drive-through in de parkeergarage.

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
07:00 - 21:00
Zondag
Gesloten